ontmoet kozieme

KozieMe is een zacht kussen met ingebouwde speaker en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het kussen is intuïtief te gebruiken. Het kan niet makkelijker: bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden. Door middel van een SD-kaart kan de KozieMe ook eenvoudig met persoonlijke berichten of muziek gepersonaliseerd worden.

De KozieMe is ontwikkeld door prijswinnende designers. Zij hebben vanuit het kunstproject Tactile Orchestra het object verder doorontwikkeld tot innovatieve zorgoplossing. Meer over de achtergrond van dit project lees je hier.

media & research

De invloed van knuffelen en snoezelen op mensen met dementie.

Ruiken, zien, voelen en horen. De vier zintuigen van een mens om de wereld te ontdekken en in perspectief te plaatsen. Erg belangrijk voor ieder persoon, maar vooral voor iemand met dementie. Om de zintuigen te activeren is het snoezelen in het leven geroepen. Snoezelen is een vorm van zintuigactivering in een sfeervolle omgeving. Alle zintuigen kunnen geprikkeld worden door middel van geuren, aanraking, muziek, warmte, smaken en licht.

Lees het volledige artikel

specificaties

De KozieMe bestaat uit een aanraakgevoelig paneel in een waterdichte binnenhoes. De buitenhoes is in verschillende kleuren te bestellen. Op maat gemaakte buitenhoezen bestellen is ook mogelijk.

Prijs: 485,- ex BTW
Het is tevens mogelijk om de KozieMe te huren. Voor meer informatie neem contact met ons op.

  • Intuïtief gemakkelijk te gebruiken
  • Hygiënisch: kussenhoes kan in de wasmachine
  • Makkelijk oplaadbaar via standaard micro USB aansluiting
  • Te personaliseren met muziek, luisterboeken of spraakberichten middels SD-kaart. Lees hier hoe je de KozieMe kunt personaliseren.
  • Ingebouwde speaker en aansluiting voor een koptelefoon mogelijk

informatie & me bestellen

particulier

Wil je graag de KozieMe aanschaffen voor particulier gebruik? Wij werken samen met webshops waar je een exemplaar van KozieMe kunt bestellen.

KozieMe bestellen

zakelijk

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere KozieMe’s voor de zorginstelling waar je werkt? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om meer te vertellen over Kozie en om het product uitvoerig te demonstreren.

Plan een gratis productdemonstratie