ontmoet kozieme

KozieMe is een zacht kussen met ingebouwde speaker en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het kussen is intuïtief te gebruiken. Het kan niet makkelijker: bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden. Door middel van een SD-kaart kan de KozieMe ook eenvoudig met persoonlijke berichten of muziek gepersonaliseerd worden.

De KozieMe is ontwikkeld door prijswinnende designers. Zij hebben vanuit het kunstproject Tactile Orchestra het object verder doorontwikkeld tot innovatieve zorgoplossing. Meer over de achtergrond van dit project lees je hier.

bestel kozieme

Bestel nu KozieMe via de webshop van Dementiewinkel.nl

KozieMe bestellen

media & research

De invloed van knuffelen en snoezelen op mensen met dementie.

Ruiken, zien, voelen en horen. De vier zintuigen van een mens om de wereld te ontdekken en in perspectief te plaatsen. Erg belangrijk voor ieder persoon, maar vooral voor iemand met dementie. Om de zintuigen te activeren is het snoezelen in het leven geroepen. Snoezelen is een vorm van zintuigactivering in een sfeervolle omgeving. Alle zintuigen kunnen geprikkeld worden door middel van geuren, aanraking, muziek, warmte, smaken en licht.

Lees het volledige artikel

specificaties

De KozieMe bestaat uit een aanraakgevoelig paneel in een waterdichte binnenhoes. De buitenhoes is in verschillende kleuren te bestellen. Op maat gemaakte buitenhoezen bestellen is ook mogelijk.

Prijs: 485,- ex BTW
Bestel KozieMe nu via de webshop van Dementiewinkel.nl

  • Intuïtief gemakkelijk te gebruiken
  • Hygiënisch: kussenhoes kan in de wasmachine
  • Makkelijk oplaadbaar via standaard micro USB aansluiting
  • Te personaliseren met muziek, luisterboeken of spraakberichten middels SD-kaart. Lees hier hoe je de KozieMe kunt personaliseren.
  • Ingebouwde speaker en aansluiting voor een koptelefoon mogelijk