samen met koziewe

Raak de zachte stof aan en maak aaiend die mooie wandeling door het bos. Hoor de vogeltjes fluiten, een beekje stromen en in de verte een hond blaffen. Met KozieWe breng je het buitenleven naar binnen. Bij aanraking speelt het wandobject bos- en stadsgeluiden af. KozieWe kan individueel of in groepsverband gebruikt worden, middels koptelefoons en/of speakers. De KozieWe kan zowel gekocht als gehuurd worden.

De KozieWe is ontwikkeld door prijswinnende designers. Zij hebben vanuit het kunstproject Tactile Orchestra het wandobject verder doorontwikkeld tot innovatieve zorgoplossing. Meer over de achtergrond van dit project lees je hier.

media & research

Hoe zorgt muziek voor het ophalen van herinneringen uit het verleden bij mensen met dementie?

Ieder mens heeft een geheugen dat herinneringen opslaat en deze ophaalt wanneer er een prikkel ontstaat. Voor mensen met dementie is het heel lastig om deze herinneringen op te halen, omdat het geheugen langzaam achteruitgaat. Hoe kunnen specifieke nummers er dan toch voor zorgen dat er herinneringen van vroeger worden opgehaald bij mensen met dementie?

Lees het volledige artikel

specificaties

De KozieWe bestaat uit zeven aanraakgevoelige panelen van zacht vilt. De eigenschappen van vilt zorgen voor een lange levensduur en een unieke zintuiglijke beleving. Doordat de KozieWe altijd aan staat, is deze elk moment klaar voor gebruik.

Prijs: 3900,- ex btw
Het is ook mogelijk om de KozieWe te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Intuïtief en gemakkelijk te gebruiken
  • Hygiënisch: eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend en slijtvast
  • Altijd toegankelijk: aangesloten op netstroom
  • Standaard geleverd met vier geluiden (stadgeluiden, bosgeluiden, strijkorkest en Mariachi band)
  • Ingebouwde speaker en aansluiting voor een koptelefoon mogelijk
  • Ook op maat te maken

informatie & we bestellen

zakelijk

Ben je geïnteresseerd in de KozieWe voor de zorginstelling waar je werkt? Het is mogelijk om de KozieWe aan te schaffen of te huren voor een vast bedrag per maand. Wij komen graag bij je langs om meer te vertellen over Kozie. Plan vrijblijvend een productdemonstratie in!

Plan productdemonstratie